ZZP-plein 2019

TrendsExpo speelt in op de wens van ZZP’ers om ook deel te nemen aan dit unieke business event voor Regio Zwolle en Oost Nederland. Er komt een ZZP-plein en een speciaal beursaanbod voor ZZP’ers.

ZZP-plein
Vaak is voor de ZZP’er het deelnemen aan een beurs als deze niet haalbaar omdat een complete stand moet worden afgenomen. Of je hebt als ZZP’er het gevoel dat je verloren gaat tussen het aanbod van grotere standhouders. Daarom ontwikkelt TrendsExpo speciaal voor deze doelgroep een passend aanbod. Er komt een fraai ZZP-plein waar gedurende de twee beursdagen zich zo’n 15 tot 20 ZZP’ers kunnen presenteren.

Eigen stand/desk
De ZZP’er krijgt op het plein de beschikking over een kleine stand/desk ter grootte van ca. 1,5 m2. Daarop wordt je logo geprint. Tevens wordt je naam vermeld op de website van TrendsExpo én ontvang je 100 (papieren) relatiekaarten waarmee je je netwerk kan uitnodigen. De prijs voor dit alles bedraagt €545,00 exclusief BTW. Werk je veel samen met een andere ZZP’er of ZZP’ers dan biedt dit ook een uitgelezen kans om samen deel te nemen. Met elk je eigen stand/desk, met jouw unieke product of dienst én met jullie gezamenlijke expertise.

Aanmelden
Meldt je aan via 038 – 30 30 220 of mail kim@personal-publish.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This