Themaplein Vastgoed

Volgens het Klimaatakkoord staan we voor wat de gebouwde omgeving betreft aan de vooravond van een grote verbouwing. De transformatie van onze 7 miljoen huizen en 1 miljoen gebouwen, veelal matig geïsoleerd en vrijwel allemaal verwarmd door aardgas, naar goed geïsoleerde woningen en gebouwen, die we met duurzame energie verwarmen en waarin we schone elektriciteit gebruiken of zelfs zelf opwekken.

Klimaatverandering is een belangrijke reden voor deze verbouwing. Maar er is meer. We willen immers zo snel mogelijk kunnen stoppen met de aardgaswinning in Groningen. En we hebben allemaal wel behoefte aan minder energiekosten en een comfortabeler woning. Om de klimaatdoelen te halen moeten bijna alle gebouwen in Nederland onderhanden genomen worden. Dat betekent dat de komende jaren alles uit de kast moet worden gehaald: isoleren, zuinige installaties, schone energie, cradle-to-cradle, enzovoorts.

In vastgoedontwikkeling en -onderhoud zijn doelen nodig op het gebied van energie-efficiency, circulariteit, klimaatverandering en gezondheid. Per direct. Draag je daar graag aan bij? Kom naar TrendsExpo.

Deelnemers van het Vastgoedplein op TrendsExpo 2018 waren:

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This