Zonnegilde

Samen voor energiebesparing
We zien een overheid die zich meer en meer bewust is geworden van duurzaamheid en milieu. We zien dat fossiele energie niet de oplossing is voor de toekomst. De verschuiving van het gebruik van energiebronnen zorgt voor een andere mindset, een andere bewustwording van hoe we omgaan met ons milieu en wat ieders verantwoordelijkheid hierin is. We zien kansen voor ondernemers, ondernemingen, beleggers en pandeigenaren om gebruik te maken van de veranderende wet- en regelgeving van de overheid.

Onze visie
Durven innoveren met energie is de sleutel voor ons bestaansrecht nu en in de toekomst. Door een stijgende vraag naar energie zal ook de vraag naar opslag van duurzame energie toenemen.
Het verduurzamen van Nederland doen we onder andere met behulp van alle door de overheid beschikbaar gestelde middelen, waaronder de SDE+ subsidieregeling. Wij geloven in een toekomst waar energie niet vervuilend is en toegankelijk voor iedereen. Een langdurig partnerschap met onze klanten, medewerkers en leveranciers staat voorop. Onze medewerkers zorgen ervoor dat zowel technisch als financieel uw verdienmodel van zonnepanelen inzichtelijk wordt.

Onze missie
Zonnegilde B.V. is dé specialist op het gebied van het realiseren van zonnepanelen-projecten voor de zakelijke eindgebruikers, (semi)overheid, aannemers en particulieren. Wij werken uitsluitend voor klanten die duurzaamheid in hun werk- en leefomgeving serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief, hoogstaand en passend antwoord hierop.
Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie en producten, waardoor u verzekerd bent van een duurzame, slimme oplossing. Wij verzorgen de aanvraag van de SDE+ subsidie, de plaatsing, het onderhoud van de PV-installatie en de uitwerking van financiering.

Zonnegilde
Betonstraat 9
8263 BL Kampen
038 773 00 70
www.zonnegilde.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest