Werkgeversservicepunt Regio Zwolle

Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle wil getalenteerd en gemotiveerd personeel voor bedrijven en instellingen in de arbeidsmarktregio Zwolle vinden. We richten ons daarbij vooral op organisaties die open staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en in dat kader mensen in dienst willen nemen die wij ondersteunen om (weer) waardevol voor de arbeidsmarkt te zijn. Voor deze groep werkzoekenden zetten wij voor werkgevers extra middelen en deskundigheid in. Onze sectorspecialisten kunnen op strategisch niveau meepraten; van Transport & Logistiek tot Horeca & Recreatie, van Techniek & Productie tot Zorg & Welzijn. Onze dienstverlening bestaat o.a. uit ondersteuning en advies bij werving en selectie, financiële regelingen, opleidingstrajecten voor kansrijke beroepen en de (kosteloze) Analyse Inclusieve Arbeidsorganisatie.

Werkgevers kunnen met WSP Regio Zwolle werkzoekenden (met of zonder een afstand tot de arbeidsmarkt) een eerlijke kans in hun organisatie geven. We brengen kansen in kaart, matchen en begeleiden; we denken mee en adviseren over MVO- en SROI-vraagstukken. Kortom, als één regionaal werkgeversservicepunt staan we klaar voor werkgevers in de regio.

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle is een samenwerkingsverband van de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Oldebroek, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Zwartewaterland en Zwolle, en UWV. Door deze samenwerking kunnen wij werkgevers in de arbeidsmarktregio Zwolle nog beter voorzien van passend personeel. Voor werkgevers betekent dit één loket voor bijna alle arbeidsmarktvragen.

 

Werkgeversservicepunt (WSP)
www.wspregiozwolle.nl
info@wspregiozwolle.nl

 

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest