Selecteer een pagina

Vrieling Adviesgroep

Bij Vrieling helpen wij u bij het nemen van financiële beslissingen en het verkleinen van risico’s. Dit doen we op het gebied van verzekeringen, pensioen, verzuimbegeleiding, hypotheken, makelaardij en bankzaken vanuit onze kantoren in Hardenberg en Dedemsvaart.

 

Vrieling Verzekeringen

De adviseurs van Vrieling Verzekeringen helpen u in complexe financiële situaties. Bij Vrieling heeft een eigen, persoonlijke adviseur die bij u thuis of bij uw bedrijf op bezoek komt. Door middel van de risico-inventarisatie krijgt u duidelijk inzicht in de risico’s die u loopt, waarna we dit samen met u vertalen naar passende verzekeringsoplossingen.

 

ABC Pensioen

ABC Pensioen staat voor Advies, Beheer en Communicatie met betrekking tot pensioenen voor ondernemers en werknemers. We geven u en uw eventuele werknemers inzicht in de persoonlijke financiële situatie en de risico’s die u loopt bij arbeidsongeschiktheid, overlijden en ouder worden. Vervolgens gaan we samen met u op zoek naar passende oplossingen en verzorgen we de communicatie richting uw personeel.

 

Fizie

Fizie begeleidt werkgevers bij alle wettelijke verplichtingen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid van werknemers en is daarbij gericht op een spoedige re-integratie. Bij verzuimtrajecten zijn veel partijen betrokken. Fizie coördineert de werkzaamheden, middelen en geldstromen van al deze partijen voor een efficiënt en effectief verzuimtraject. Bovendien geven de specialisten van Fizie advies over het voorkomen en terugdringen van verzuim door werknemers.

 

Andere diensten van Vrieling

Bij Vrieling zijn we bovendien specialist als het gaat om het verzekeren van oldtimers (Vetera Oldtimerverzekeringen) en campers en caravans (Aveco Verzekeringen). Ook voor alle andere particuliere verzekeringen, uw hypotheek en uw bankzaken (RegioBank) bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Meer weten? Bezoek ons dan 16 en 17 november tijdens TrendsExpo in Zwolle of neem een kijkje op www.vrieling.nl.

Vrieling Adviesgroep
Langewijk 47
7701 AB Dedemsvaart
0523 282 726
www.vrieling.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest