Voskamp Deurtechniek

Naast Almelo en Amersfoort nu ook in Zwolle!

Bedrijfsdeuren en persoonsdoorgangen in bedrijven en instellingen. Het is onze uitdaging om u te helpen met het maken van de juiste keuze voor uw toegang of doorgang.
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van overheaddeuren, (snel)roldeuren, automatische schuif- en draaideuren en brand/rookwerende oplossingen.
Als onderdeel van de Voskampgroep, een familiebedrijf meer dan 450 medewerkers en een historie van meer dan 65 jaar, is ons met de paplepel ingegoten dat we alleen maar succesvol kunnen zijn als onze klanten ons kunnen vertrouwen en graag met ons willen samenwerken!

In 2018 is in Zwolle een extra vestiging geopend, naast de bestaande vestigingen in Almelo en Amersfoort. Omdat door de jaren heen onze klantenkring in deze omgeving steeds verder is gegroeid en wij geloven in eerlijk en persoonlijk zakendoen op lokaal niveau was deze keuze voor ons een logische stap om er voor u te kunnen zijn.

Onze medewerkers van de vestiging Zwolle ontmoeten u graag op de trends-expo om uit te leggen wat de voordelen van een samenwerking met Voskamp Deurtechniek zijn.

Heeft u op voorhand al vragen?  Neemt u gerust contact op met Martijn Langeveld (088 – 110 40 80), Hij is uw persoonlijke aanspreekpunt voor de regio Zwolle!

 

Voskamp Deurtechniek
Botterweg 14a
8042 PA Zwolle
088 110 40 80
www.voskampgroep.nl/deurtechniek

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest