Selecteer een pagina

VIA Coaching & Training: Wij bewegen mensen

VIA Coaching & Training helpt mensen te bewegen naar de eigen persoonlijke doelen en “je eigen ik”. Dit vooral gericht op een gelukkig, vitaal en gezond leven waarbij resultaten worden bereikt richting uitstraling, beweging, werk, ontwikkeling en je eigen personal brand.

Onze dienstverlening is gericht op het verbeteren van het eigen evenwicht, geluk, de fysieke belastbaarheid van mensen en wordt veelal ingezet voor trajecten richting persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, re-integratie, vitaliteitstraining en personal branding. Doordat VIA Coaching & Training juist het eigen evenwicht bij mensen verbetert ervaren deze mentaal en fysiek meer ruimte om een traject richting verder persoonlijke herstel en/of werkhervatting succesvol te doorlopen. Waarom? Mentale en fysieke klachten werken vaak belemmerend bij duurzame herstel of terugkeer op de arbeidsmarkt. VIA Coaching & Training zorgt ervoor dat klachten verminderen en mensen vanuit een sterkere positie doelen kunnen bereiken.

Vanuit haar vestiging in Zwolle biedt VIA Coaching & Training een gedegen intake en persoonlijke kennismaking, aangevuld met eventueel een vitaliteitsmeting. Dit met als resultaat een heldere en concrete analyse van de emotionele, persoonlijke, fysieke en voedingsproblematiek waarvan iemand hinder ondervindt. Vaak zijn problemen meervoudig en is vitaliteitsonderzoek nodig om te komen tot concrete inzichten en doelstellingen voor herstel en/of verbetering de persoonlijke balans.
Vervolgens wordt concrete en op maat gerichte coaching en training geboden om te komen tot een sterkere eigen basis en verbetering van de persoonlijke belastbaarheid. Dit is gericht op verbetering van de eigen leefstijl en een duurzaam kwalitatief en vitaal leven. Basis van de vervolgbehandeling is persoonlijke coaching gericht op persoonlijke groei, verbetering van de eigen kracht, werkhervatting of outplacement.

VIA Coaching & Training heeft een unieke manier van werken door haar persoonlijke benadering en verbinding met mensen. We leveren maatwerk gericht op de oorzaak van de problemen en werken hierdoor aan een duurzame oplossing. Wilt u meer van ons weten en ons persoonlijk ontmoeten? Breng dan een bezoek aan onze vestiging in Zwolle.

Tot ziens in Zwolle op het adres:
Dokter Stolteweg 17 – 23 (begane grond)
8025 AV Zwolle

Contactpersonen:
Jan van de Weerdhof (06-48003973) E:jan@viacoachingentraining.nl
Lieke van Horen (06-46159278) E: lieke@viacoachingentraining.nl

VIA Coaching & Training
Dr. Stolteweg 17-23
8025 AV Zwolle
06 – 48 00 39 73
www.viacoachingentraining.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest