Selecteer een pagina

Veldhuis Advies

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio Zwolle. Ons bedrijf bestaat ruim 50 jaar en telt inmiddels 70 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 3.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Maar we hebben ons werk pas goed gedaan wanneer u het gevoel heeft dat u onze enige klant bent.

 

Dagelijks helpen we onze klanten met het nemen van financiële beslissingen en we helpen bij schade. Soms betreffen dit kleine zaken, soms zwaarwegende of zeer complexe. Dat doen we eerlijk en professioneel. We stellen daarbij altijd het geluk en de gezondheid van degenen die we helpen voorop.

 

Bij Veldhuis Advies geven we advies op het gebied van verzekeringen, financiële planningen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Dit doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers en werkgevers.

 

U betaalt een financieel adviseur uiteraard voor het ontvangen advies en voor het beheren van uw financiële pakket. Daar krijgt u bij Veldhuis Advies ook veel voor terug. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij u een pakket met verzekeringen van verschillende verzekeraars aanbieden die geheel aansluit bij uw persoonlijke situatie, mét aantrekkelijke pakketkortingen.

 

Ook staan we u graag bij met hypotheekadvies wanneer u een nieuwe woning op het oog heeft, of wanneer u gaat verbouwen. Een grote financiële beslissing waarbij een goed advies zeer wenselijk kan zijn. Onze adviseurs zijn allen zeer goed opgeleid en ervaren en kijken samen met u naar de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid, pensionering en overlijden. Een persoonlijke financiële planning geeft u veel rust en zekerheid.

Veldhuis Advies
Sportlaan 4a
8181 BE Heerde
0578 699 760
www.veldhuisadvies.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest