Standplanner

Mooi hé, zo’n flitsende standfoto als blikvanger …

Belangrijker is dat de stand voor ú werkt! Dat die aansluit bij úw verhaal en dat die bruikbaar is in het voortraject, ondersteunend tijdens de beursdagen en herkenning oproept tijdens de follow-up. Uw investering moet zijn geld opbrengen en de kosten moeten worden terugverdiend. Anders heeft het geen zin. Dat de stand er uiteindelijk wel net zo mooi uitziet als die van Soprema … Daar zorgen wij samen voor.

En dat is exact wat Standplanner doet. Vakbeurspresentaties realiseren die rendement opleveren en bij bezoekers in de gedachten blijven. Zie ons als uw tijdelijke collega die de lijnen uitzet, de planning bewaakt en die met alternatieven komt. Die noodzakelijke, maar vaak tijdrovende klussen voor zijn rekening neemt of voorbereidt, terwijl u zelf blijft beslissen.

Standplanner is voor het gehele beurstraject of op deelgebieden inzetbaar, kan samenwerken met uw bestaande partners of met specialisten uit een eigen netwerk, heeft een onafhankelijke positie en gaat zelfs ook met de mouwen opgestroopt de landsgrenzen over.

Kortom, uw eigen vakbeurspartner binnen handbereik!

 

Standplanner
Postbus 10
7940 AA Meppel
0522 851 606
www.standplanner.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest