Selecteer een pagina

Slump Catering & Events is gastheer op één van de paviljoens

Ieder paviljoen heeft een eigen restaurant of cateraar die voor de TrendsExpo een trendy ´food concept´ neerzet. De regio Zwolle staat bekend om zijn hoog culinair niveau en zijn verrassende streekproducten. Geen betere plaats om elkaar te ontmoeten en je klant of relatie een hapje of drankje aan te bieden.

Wij zijn Slump Catering & Events en zijn  ‘wereldberoemd’ in de Noordoostpolder en ver daarbuiten. Als cateraar willen wij in alle behoeften voorzien bij het organiseren van feesten, partijen en evenementen. Op wat voor wijze dan ook, op welke locatie dan ook. Niets is ons te gek!

Door onze heldere werkwijze, een breed en compleet assortiment en een juiste prijs en kwaliteitsverhouding zetten we ons in noord -en midden Nederland op de kaart. Onze klanten zien ons als ideale feestpartner, doordat wij kwaliteit leveren.

Ons enthousiaste team biedt u de service die nodig is. Door met zorg aan onze gerechten te werken, zijn deze van de hoogste kwaliteit. Onze HACCP-certificering garandeert een bewuste omgang met het assortiment en geeft garantie voor kwaliteit en veiligheid. De goede prijs- en kwaliteitsverhouding trekt onze klanten aan. Door steeds te vernieuwen en onze processen zo goed mogelijk te optimaliseren zijn wij in staat om te groeien. Dat doen wij graag met u!

Slump Catering & Events
Het Rister 11
8314 RD Bant
0527 274 327
www.welkombijslump.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest