Schreuder BV

Schreuder BV is een begrip in Zwolle en wijde omgeving. Vier generaties, sinds 1898 van vader op zoon, zetten Schreuder BV op de kaart als allround installatietechnisch bedrijf. Vanaf januari 2017 wordt de huidige directie gevormd door Jacques Schreuder (commercie) en Raimon Westrup (techniek), tevens eigenaren.

Installatietechniek
Een goed functionerende en gezonde woon-, zorg-, leer- of werkomgeving, dat is waar wij garant voor staan met onze oplossingen voor gebouwgebon- den installaties. Daarbij zorgen wij voor frisse lucht, verwarming, (warm) water en afvoersystemen.

Elektrotechniek
Wij sluiten u aan! Met de aanleg, uitbereiding of het onderhoud van elektra, of het nu gaat om een licht- of krachtstroominstallatie. Maar ook voor nood- en vluchtweginstallaties, brand- meldings- en ontruimingsinstallaties, inbraakalarmen & toegangscontrolesystemen, data- & telefonienetwerken en intercomsystemen.

Dak- en zinkwerk
Het ambacht van loodgieter staat binnen onze organisatie nog hoog in het vaandel. Wij maken daarbij nog steeds gebruik van traditionele materialen als zink, lood en koper. Wij beschikken over het noodzakelijke vakmanschap en de benodigde machines om deze materialen te be- en verwerken voor zowel nieuwbouw als renovatieopdrachten. Uniek zijn onze op maat gemaakte zinken of koperen goten, waarmee uw renovatieproject helemaal af is.

Badkamers en sanitair
Of het nu om alleen het installatiedeel gaat of het renoveren van de complete badkamer inclusief tegelwerk en sanitair. Onze vakmensen kunnen uw badkamer compleet renoveren, stukadoren en tegelen.

Rioolwerk en rioolontstopping
Wij staan u klaar voor al uw riolerings- vragen en -problemen. Dit verzorgen wij van A tot Z. Of het nu om onderhoud, aanleg, ontstopping of het oplossen van geur- en beluchtingproblemen gaat, wij lossen het op!

Service en onderhoud
Zoekt u een partner voor het professioneel onderhouden en beheren van uw installaties? Informeer dan eens naar onze service- en onderhoudscontracten. We leveren maatwerk waarbij het ongestoord functioneren van uw systeem voorop staat!

Tuin- en groenonderhoud
Is uw bedrijfspand het visitekaartje voor uw bedrijf? Staat het groenonderhoud er netjes bij? Of het nou om advies, ontwerp, aanleg en onderhoud gaat, uw tuin wordt tot in de puntjes verzorgd.

Schreuder BV
Curieweg 7
8013 RA Zwolle
038 465 64 74
www.schreuderbv.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest