Qredits Microfinanciering Nederland

Qredits helpt startende en bestaande ondernemers bij het succesvol starten van hun bedrijf of bij het investeren in hun bedrijf. Dit doen we niet alleen door het verstrekken van bedrijfskredieten tot € 250.000. Maar ook door het aanbieden van ondernemerstools, onderwijs en coaching.

Qredits heeft een bijzondere positie in de financiële markt. We zijn namelijk geen bank, maar een stichting en we zijn er dus niet om winst te maken, maar om winst te laten maken. Ieder goed plan verdient een goede financiering vinden wij. Ongeacht je bankrekening of achtergrond. Ons doel is namelijk om ondernemersdromen mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van ondernemerschap en de kracht van een goed idee.

Maar we bieden meer dan krediet allen. We hebben door de jaren heen een netwerk van ruim 600 vrijwillige coaches opgebouwd. Stuk voor stuk professionals uit het bedrijfsleven of ervaren ondernemers die je graag verder helpen. Omdat we geen winstoogmerk hebben kunnen we deze trajecten tegen een zogenaamd lief tarief aanbieden. Wat je ervoor krijgt is onbetaalbaar.

 

Qredits Microfinanciering Nederland
Wierdensestraat 27
7607 GE Almelo
0546 534 010
www.qredits.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest