Selecteer een pagina

Pure Africa Coffee

Hallo! Wij zijn Ando Tuininga en Justus Bijlsma van Pure Africa. Vijf jaar geleden zijn wij begonnen met het importeren van koffiebonen uit Afrika. De liefde voor koffie uit Afrika ontstond toen Ando, als onderdeel van zijn studie, een tijd in Ethiopië woonde. In Nederland waren op dat moment bijna geen koffies uit Afrika verkrijgbaar. We zagen een mooie nichemarkt. Koffie heeft zijn oorsprong in Afrika. Je vindt er daarom een enorme diversiteit aan Arabica koffies van hoge kwaliteit.

Microkredieten
We geloven in de kracht van de ondernemer. Zij zorgen voor werkgelegenheid en toename van welvaart. Vele ondernemers in Afrika bewijzen dit doordat zij in staat zijn leningen met een (jaarlijks) rentepercentage van 25% af te betalen. Er blijft dan echter weinig meer over om in je bedrijf te investeren.

Pure Africa investeert van iedere kilo koffie €1,- in microkredieten. Dit doen we in samenwerking met onze partnerbank in Rwanda. Zij mogen maximaal 6% rente berekenen om hun kosten te dekken. Zo houdt de ondernemer 20% over om sneller af te lossen of te investeren in zijn bedrijf.

In oktober 2017 stond de teller op €25.000,- aan kredieten aan 40 ondernemers. Dit heeft impact op meer dan 300 mensen.

Zakelijke koffievoorzieningen

Een groot deel van deze investeringen maken we mogelijk door bij bedrijven zakelijke koffievoorzieningen te verzorgen. Wij leveren de koffiemachine, heerlijke Afrikaanse koffies en zorgen voor het onderhoud.

Tijdens Trends Expo kun je op onze stand terecht voor een mooie beursaanbieding en om onze koffiekarakters te proeven.

Pure Africa
Snipperlingsdijk 50
7417 BK Deventer
0570 572 277
www.pure-africa.com

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest