Selecteer een pagina

Prestige Reclame BV

Prestige Reclame BV bestaat uit de bedrijfsonderdelen Prestige Print & Sign, Peptalk Creatie & Communicatie en Plaatprinten.nl. Alle activiteiten zijn ondergebracht in het bedrijfspand te Genemuiden.

Prestige Print & Sign is een allround reclameproductiebedrijf gespecialiseerd in grootformaat print, zeefdruk en belettering. Al 30 jaar zetten wij onze enorme praktijkkennis dagelijks in voor het professioneel vervaardigen van reclame-uitingen. Prestige onderscheid zich doordat het beschikt over traditionele tot de modernste technieken in eigen huis en wij landelijk leveren en monteren met ons eigen team. Wij werken voor zeer diverse, kleine en grote klanten uit de regio en ver daarbuiten.

Peptalk Creatie & Communicatie is onze zelfstandige ontwerpafdeling en gespecialiseerd in het vertalen van de klantbehoefte naar een treffende boodschap in woord en beeld. Met een professioneel ontwerp wordt de beoogde doelgroep aangesproken, geïnteresseerd en tot actie aangezet. Wij doen dit voor bestaande klanten, maar richten ons ook op nieuwe klanten in de regio. Peptalk is ”De juiste boodschap, in de juiste vorm, op de juiste plaats, op het juiste moment”.

Plaatprinten.nl is onze webshop voor de online verkoop van geprinte reclameborden en wandpanelen. De specialisatie ligt in het printen op harde materialen, in grootformaat en hoge oplages voor de zakelijke markt. Ook particulieren kunnen bestellen. Het is dus mogelijk om wandpanelen in enkele oplage te laten printen. Onze kracht ligt in een constante hoge kwaliteit door onze productie in eigen huis, de hoge mate van service en ondersteuning en de concurrerende prijzen.

 

info@prestige.nl

Prestige Print & Sign
Nijverheidsstraat 29
8281 JD Genemuiden
038 385 35 65
www.prestige.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest