Payroll Select

Payroll Select is één van de grootste payrollbedrijven van Nederland. In 2002 startte Payroll Select als één van de eersten met payrolling en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de flexmarkt.

Goed werkgeverschap
Met de diensten en services die Payroll Select biedt helpt zij ondernemers en ondernemingen hun werkgeverschap professioneel te organiseren. Door middel van payrolling alsmede aanvullende HR-dienstverlening zorgt Payroll Select voor invulling alsmede professionalisering van goed werkgeverschap bij haar opdrachtgevers

Altijd passende dienstverlening
Payroll Select is geheel ingericht rondom de klantgroepen die we bedienen. Grootzakelijke klanten vragen andere zaken dan een horeca-ondernemer. Onze mensen, processen en ons eigen geautomatiseerde systeem zijn op deze specifieke wensen per branche ingericht. Zo zorgen we ervoor dat de dienstverlening altijd passend is.

We werken zowel voor MKB als grootzakelijke klanten, in diverse branches, zoals onder andere horeca en onderwijs. Ook biedt Payroll Select een volledige backoffice dienstverlening aan uitzendbureaus en andere intermediairs en bieden we freelance payrolling en contracting.

 

Payroll Select
Hanzeweg 5
7418 AW Deventer
0570 850 555
www.payrollselect.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest