Matching Minds

Wij zijn een team dat het leuk vindt om [te] gekke plannetjes te bouwen. en juist in die bouw is de man-vrouw verhouding nog zo klassiek. waarom nou … zo blijven interieur dromen in de stijgers staan. “dat kan anders” zo denken we …. hier willen we jullie voorzien van smaakmakers, advies, how-to’s en natuurlijk die mooie bos. we willen jullie ambachtslieden en interiorlovers koppelen zodat jullie elkaar kunnen helpen met de mooiste plannen en vooral om die plannen werkelijkheid te laten worden!

voor de ambachtslieden:
Tja schilders, installateurs, hoveniers en andere ambachtslieden, jullie zijn … de ene partij in ons netwerk. en … waarom zou je je aansluiten? wij denken dat er een hele boel mensen… vaak dames zijn die enorme woon-dromen hebben. van een muurtje in een andere kleur tot een grachtenpand dat gerenoveerd moet worden zodat die nieuwe marcel wanders vaas er prachtig uit komt. wij denken dat jullie elkaar vaak slecht vinden, misschien zelfs een andere taal spreken. we willen graag jullie “tolk” zijn, jullie vraag en aanbod bij elkaar brengen. voordeel? jullie hebben meer werk, leuke events en de kans om te laten zien hoe goed je bent!

voor de interiorlovers:
En jullie, interieur-blog-lezers, interieur winkel-fanatics, antiek- en accessoire-vinders… jullie zijn die andere partij in ons bouwnetwerk. hoe fijn zou het zijn als je samen met een professional even samen op pinterest kan kijken en dat hij dan snapt watje graag wil. de beste hovenier of dakdekker voor je rieten kap gewoon in de app. je ziet meteen of hij de goede smaak heeft en kwaliteit levert, heerlijk toch. en als je toch nog een vraag hebt dan is hij of zei makkelijk te bereiken. volg je interior junkie, kun je niet zonder de je maandelijkse recidence, moet je op de rozengracht altijd even bij raw materials kijken en dineer je graag bij een restaurant van casper reinders omdat de sfeer zo goed is, dan ben je bij ons op je plek.

 

Matching Minds

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest