LIMM Recycling

“Een tweede leven voor uw koffiebeker” Deze slogan is het kloppend hart van LIMM Recycling. Het éénmalig gebruik van grondstoffen is niet meer van deze tijd. Gezamenlijk met haar klanten en het unieke recyclingsysteem brengt LIMM Recycling hier al jaren een verandering in teweeg. De bekers die LIMM Recycling levert worden niet gezien als afval, maar als duurzame grondstof. Het recyclingsysteem is zo ontworpen dat alle producten die geleverd worden, retour komen en 100% worden gerecycled tot nieuwe producten. Uniek in Nederland!

LIMM Recycling rijdt op Biogas en altijd met een gevulde bus heen en terug. Zo goed als de gehele productie en verwerking van het systeem wordt binnen Nederland verwezenlijkt, dit zorgt voor een stimulans van de Nederlandse economie en een zo’n hoog mogelijke reductie van de CO2 uitstoot. Tevens wordt een gedeelte van deze verwerking en productie verwezenlijkt aan de hand van een SROI beleid.

De inzet op het gebied van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen heeft ervoor gezorgd dat het recyclingsysteem van LIMM Recycling in 2017 is verkozen tot: “Meest Circulaire Koffiebeker”.

 

LIMM Recycling
Vaart Zuidzijde 22
8426 AC Appelscha
0516 851 160
www.limmrecycling.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest