LeaseLinq

LeaseLinq is dé onafhankelijke intermediair in autoleasing die zich richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en op zelfstandigen zonder personeel (ZZP). Wij gaan altijd op zoek naar de beste leasedeal. Want het vergelijken van leasecontracten is niet iets waar ondernemers zich druk om willen maken. Bovendien gaat het vergelijken van leasecontracten verder dan alleen prijsvergelijk. Wij calculeren alle prijzen en kijken naar de voorwaarden en de kleine lettertjes van het contract. Vervolgens geven wij eerlijk en transparant advies. Zo verzekeren wij een passend leasecontract in iedere situatie.

Want als onafhankelijke intermediair zijn wij niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij. Dit betekent dat u wij u altijd de leaseauto en het leasecontract adviseren die het best passen bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Voordelig leasen is bij LeaseLinq de standaard. Succesvolle leasing begint namelijk met persoonlijke aandacht en ontzorging. Dus als u met ons in zee gaat, krijgt u een vaste contactpersoon. We leren u graag kennen. Horen graag alles over uw wensen, behoeften en mogelijkheden. We stellen vragen. En brengen u op ideeën waar u echt iets mee kunt. We vergelijken de prijzen en voorwaarden van meerdere leasemaatschappijen voor u. Zo weet u zeker dat u geen kansen misloopt.

Na aflevering van de leaseauto kunt u op ons blijven rekenen. We kunnen alles voor u regelen. Bijvoorbeeld als u het leasecontract wilt wijzigen. Als u in een jaar toch meer kilometers rijdt. En natuurlijk als uw bedrijf groeit. Want LeaseLinq denkt én groeit graag met u mee. Als u één of twee leaseauto’s hebt, dan valt het allemaal nog wel te overzien. Maar als u meer auto’s krijgt, hoe houdt u dan het overzicht? Met de gratis wagenparkbeheertool van LeaseLinq. Hierin vindt u een actueel overzicht van alle gegevens van alle auto’s. Zo kunt u zich focussen op hetgeen waar u goed in bent.

 

LeaseLinq
Marienhoef 8
3851 ST Ermelo
0341 760 088
www.leaselinq.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest