Selecteer een pagina

HKC Hony: Al 50 jaar de mode en maatwerkspecialist uit Zwolle!

 
De ontwikkelingen op het gebied van herenmode zijn ronduit fascinerend. De tijd van saaie combinaties ligt gelukkig ver achter ons. HKC Hony wilt u graag laten kennismaken met alle nieuwe ontwikkelingen. Vandaar dat wij er alles aan hebben gedaan om een showroom neer te zetten, die z’n weerga niet kent. Een zaak waar gekozen kan worden uit een formidabele collectie. 
Vindt u combineren lastig? Samen met één van onze mode-adviseurs maken we met u de mooiste sets. Laat u leiden door onze vakkennis, zodat mode prettig draagt! 
Ieder seizoen maakt HKC Hony weer een afweging om te zien of de topmerken in ons assortiment nog steeds de juiste merken zijn. We zijn daar heel kritisch op. Zijn de merken collecties draagbaar voor onze klanten en… hoe staat het met de prijs en de kwaliteit?
De kennis welke wij hebben met onze maatwerkspecialisten kunnen we geweldig vertalen in onze collectie als ook in de producten in de aanvangsprijs.
Zo leveren wij een  business kostuum vanaf € 199.- waarbij het op maat maken als service geldt.
 
Oprechte betrokkenheid, vakkundigheid en service zijn drie kernwoorden waar het familiebedrijf sinds 1967 mee getypeerd kan worden. De klant ervaart dat hij het middelpunt is van het bestaan van HKC Hony. Het succes is te danken, naast het trouwe team van specialisten, ook zeker aan de trouwe klanten!

HKC Hony
Voorstraat 25
8011 MK Zwolle
038 421 84 04
www.hony.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest