Happy Business

WINST DOOR BEVLOGENHEID
Happy Business organisatiecoaching werkt effectief aan winst door bevlogenheid op drie niveau’s door organisatie-, team- en individuele coaching en training. Afhankelijk van de situatie van een persoon of de organisatie kijken wij hoe het met de individuele en organisatie balans is en welke coaching, training of interventie nodig is om de duurzaam inzetbaarheid en betrokkenheid van de medewerkers te vergroten.

Een gelukkige, bevlogen en vitale medewerker die optimaal functioneert en niet verzuimt, is de wens van iedere werkgever. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat bevlogen medewerkers meer winst realiseren voor een organisatie. Dit noemen we winst door bevlogenheid.

Ons integrale balansmodel is gebaseerd op wetenschappelijk ontwikkelde analyse tools en helpt de organisatie een nieuwe koers, cultuurverandering of een ander type verandering te implementeren waarbij de medewerking van werknemers gewenst is. Die medewerking realiseren wij middels positieve interventies gebaseerd op het principe:
meten -> weten -> willen -> kunnen -> doen. Met als overkoepelend resultaat: FLOW, het laten stromen van de organisatie.

Wilt u weten hoe wij dit doen en welke winst wij voor diverse bedrijven hebben mogen realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons op het ZZP-plein.

 

Happy Business
Madelon Meijer: madelon@happybusiness.nu
06 31 77 70 64
Esther Wagelaar: esther@happybusiness.nu
06 22 91 19 79
www.happybusiness.nu

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest