Selecteer een pagina

Fleurcentrum Blok

Fleurcentrum Blok is de bloemist in de regio Zwolle, met meerdere vestigingen. Bij Fleurcentrum Blok kunt u terecht voor bloemen en alles wat daarbij komt kijken.

In drie moderne bloemenwinkels bieden wij, tegen een scherpe prijs, een groot assortiment dagverse snijbloemen, boeketten, potplanten en buitenplanten aan.

Doordat wij onze bloemen rechtsreeks inkopen op de bloemenveiling van Flora Holland in Aalsmeer en dus nietafhankelijk zijn van een groothandel, betaalt u bij Fleurcentrum Blok nooit de hoofdprijs. Bovendien selecteren wij voor u op de bloemenveiling de beste kwekers, waardoor u voor een betaalbare prijs bloemenvan een goede kwaliteit kunt kopen.

Onze bloemenwinkels vindt u in NunspeetOmmen en Zwolle. De hoofdlocatie in Hattemerbroek, wordt in het voorjaar gebruikt voor de verkoop van zomerbloeiers.

Naast bovengnoemde producten, kunt u bij ons ook terecht voor de nodige woonaccessoires en verzorgen wij graag uw bruidswerk en rouwwerk. Op deze website kunt u bovendien direct rouwboeketten en rouwstukken bestellen.

Fleurcentrum Blok
Assendorperstraat 98
8091 CC Zwolle
038 423 04 93
www.fleurcentrumblok.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest