Selecteer een pagina

Van Mossel Jaguar Land Rover Zwolle

Jaguar Land Rover is één fantastisch bedrijf, gebaseerd op de sterke punten van twee van ‘s werelds meest iconische automerken. Jaguar staat bekend om het bouwen van sportauto’s en sportieve personenauto’s die een uiting zijn van passie en die prestaties en verleidelijk design op de eerste plaats zetten. Land Rover is het maatgevende merk in het premium sport segment, met een unieke ‘can do’ instelling die is gewijd aan het in staat stellen van mensen om hun doelstellingen en ambities te realiseren. Het is onze visie om deze twee fantastische merken samen te brengen in één fantastisch bedrijf.

Zwolle is de plek waar deze twee merken worden samengebracht en hier worden alle verwachtingen overtroffen. De showroom is zo ingericht dat beide merken goed tot hun recht komen en de werkplaats beschikt over de nieuwste apparatuur. Op de vloer is plaats voor circa 32 auto’s, ruim voldoende om een mooi overzicht van het modellengamma in huis te hebben. Dit is aangevuld met een ruim occasion aanbod. Hier staan ook de demonstratie modellen, om klanten kennis te laten maken met de nieuwste Jaguars en Land Rovers.

Ook aan service zal het de klanten niet ontbreken. Klanten worden er echt in de watten gelegd!

Elke Jaguar of Land Rover rijder geniet dezelfde hoogstaande service. Ervaar het bij Van Mossel Jaguar Land Rover in Zwolle!

 

Van Mossel
Oude Meppelerweg 2
8024 AB Zwolle
038 – 303 10 22
landroverzwolle.nl
jaguarzwolle.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest