Edivorm Reclame & Marketing

Passie en de juiste presentatie maken het verschil.
Een goede eerste indruk maakt u tenslotte maar 1 keer. Edivorm denkt graag met ondernemers mee. Van marketing en communicatie advies, huisstijlontwikkeling tot en met mooie bedrijfskleding. Inmiddels is hier ruim 20 jaar marketing en communicatie ervaring aanwezig vanuit het MKB en grootbedrijf in diverse branches. Bij Edivorm kunt u terecht voor logo ontwerp, visitekaartjes, advertentie opmaak, folders, websites, relatiegeschenken, bedrijfskleding, stickers en ander promotiemateriaal.

Neemt u als ondernemer deel aan een beurs? Of bent u van plan om een open dag te organiseren? En zoekt u iemand die u daarbij kan helpen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden bij Edivorm. Edivorm heeft veelzijdige communicatie en organisatie ervaring opgedaan bij diverse vooraanstaande bedrijven. Telkens weer een schitterende uitdaging om een goed plan uit te werken, van concept tot en met uitvoering. Edivorm werkt met passie aan uw topvorm!

Interesse in nieuwe bedrijfskleding met een bedrukt of geborduurd logo? Of bent u op zoek naar relatiegeschenken? Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Wapenveld. De showroom is iedere maandag open van 18.30 uur tot 21.00 uur (overige dagen op afspraak). Neem ook een kijkje in onze webshop www.edivorm-shop.nl om een kleine indruk te krijgen van ons assortiment (en er is veel meer mogelijk). Staat hetgeen u zoekt er niet tussen? Bel of mail ons gerust. Meer informatie omtrent onze producten en diensten via: www.edivorm.nl

 

Edivorm
De Steeg 9A
8191 LD Wapenveld
06 13 16 59 97
www.edivorm.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest