Dubbel Geluk Coaching

Margot Hartung en Natasja Wildeman, dat zijn wij. Al meer dan 30 jaar dikke vriendinnen en twee vrouwen met een missie. Namelijk andere vrouwen in hun kracht zetten. want vrouwen zijn vaak erg goed in het zichzelf wegcijferen en het bagatelliseren van hun talenten. Ze hebben moeite om te zien dat ze de beste versie van zichzelf zijn, omdat het altijd nog beter kan. er is vaak twijfel en onzekerheid over het eigen kunnen. Wij kennen dat gevoel. Toen wij plannen hadden om een eigen bedrijf te starten kwam die twijfel ook om de hoek kijken: Kunnen we dat wel…

Voor de huidige generatie vrouwen is het normaal dat ze werk en gezin combineren. Maar hun moeders waren veelal huisvrouw, en dus is er geen duidelijk voorbeeld. Daarnaast hebben ze vaak een partner die ook uit een gezin komt met een traditionele rolverdeling. De kans dat het ergens gaat wringen is groot en veel vrouwen hebben dan ook het gevoel dat ze tekort schieten. Er ontstaat een disbalans. Dubbel Geluk Coaching kan jou helpen die balans weer (terug) te vinden. Dat doen we aan de hand van drie thema’s:

Geluk & lijf: Hieronder valt het Waardevolle vrouwen Online Traject. Een online begeleidingsprogramma dat je stap voor stap helpt op weg naar een gezond eetpatroon en een gezond gewicht. Geen dieet, want daar zijn we juist geen fan van. Omdat diëten zich puur richten op de korte termijn en niet de onderliggende problemen en emoties aanpakt, en bovendien je zelfvertrouwen ondermijnen omdat ze vaak te zwaar zijn en je ze niet kunt volhouden waardoor je afhaakt en je het gevoel van falen ervaart. goed voor jezelf zorgen, werken aan je mindset en gedrag zijn een veel betere aanpak.

Geluk & leven: Het leven is een feestje maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Nee, dat gaat niet altijd vanzelf en soms lukt het je even niet om het positieve te zien en ben je de grip op je leven even kwijt. Mis je het overzicht. Je wilt wel graag iets anders, maar wat precies en vooral hoe? Op onze geluksdagen helpen we jou om echt stappen te zetten.

Geluk & werk: De balans tussen werk en gezin is voor veel vrouwen een uitdaging. Je werk is belangrijk, je gezin ook. Als vrouwelijke zzp-er is je werk helemaal belangrijk. Jij bent immers je bedrijf! Maar waarom hebben veel onderneemsters het dan vaak over hun ‘bedrijfje’ alsof ze het erbij doen. Ook dat is een kwestie van mindset en op de Geluksdagen speciaal voor vrouwelijke onderneemsters geven we jou heel veel inzichten.

 

Dubbel Geluk Coaching
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
06 42 89 25 71
www.dubbelgelukcoaching.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest