De Overstap

U zoekt een partij met jarenlange ervaring om u te helpen met advies, coaching en bemiddeling? Dat zijn wij! Of het nu gaat om re-integratie, jobcoaching, 1e en 2e spoor begeleiding, outplacement of VCA-trainingen, op elke gebied staan onze betrokken adviseurs voor u klaar. Wij zijn De Overstap, aangenaam!

Op basis van ruim 25 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven, re-integratie, welzijnswerk en speciaal onderwijs, werd in 2000 Adviesbureau De Overstap BV opgericht. We beschikken over professioneel en deskundig opgeleide medewerkers die coaching, empathie, eerlijkheid en respectvol handelen centraal stellen in hun werk.

We zijn een organisatie voor re-integratie en jobcoaching met een sterke focus op de regionale arbeidsmarkt. Onze jobcoaches en re-integratieconsulenten werken in de regio, met de nadruk op Oost-Nederland. U profiteert van ons uitgebreide netwerk.

De Overstap begeleidt en bemiddelt werkzoekenden naar werk en richt zicht op o.a. op het (re)-integreren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het bedrijfsleven vervult hierin een belangrijke rol. De Overstap biedt ondersteuning aan bedrijven met het invullen van de vacatures en ontlast hen hiermee van de administratieve zaken.

 

De Overstap
Dokter van Deenweg 14D
8025 BE Zwolle
038 426 53 01
www.overstap.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest