De Afbouwcombinatie

Sinds 2000 monteert De Afbouwcombinatie Zwolle scheidingswanden en systeemplafonds in heel Nederland. Vanuit ons bedrijfspand op bedrijventerrein De Marslanden in Zwolle doen we de voorbereiding en begeleiding van al onze projecten.
Bij De Afbouwcombinatie werken we met een vaste kern van ervaren monteurs. Daarnaast beschikken we over een forse flexibele schil, bestaand uit monteurs die regelmatig voor ons werken. We hebben hierdoor altijd voldoende vakmensen tot onze beschikking. Als opdrachtgever kunt u dus op elk gewenst moment inzetten.
Vast aanspreekpunt voor alle opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers hebben tijdens het gehele project te maken met één aanspreekpersoon bij De Afbouwcombinatie: eigenaar Ton van Amerongen of projectmanager Arnold Schra. We vinden dit belangrijk, omdat we daardoor snel kunnen inspelen op veranderingen. Ook merken we dat onze opdrachtgevers daardoor gemakkelijk om ons advies vragen.
De opdrachtgevers van De Afbouwcombinatie
We werken regelmatig voor organisaties die eenmalig een bedrijfspand verbouwen of nieuw inrichten. Van deze bedrijven horen we dat ze het fijn vinden dat we actief met ze meedenken. Daarnaast hebben we enkele aannemers en projectontwikkelaars die we tot onze vaste opdrachtgevers mogen rekenen. Regelmatig schakelen zij ons in voor projectbegeleiding en het plaatsen van scheidingswanden en systeemplafonds.
Advies voor optimale inrichting pand
Daarnaast weten ze onze vaste opdrachtgevers ons te vinden als ze advies nodig hebben voor het optimaal inrichten van panden, passend bij het toekomstige gebruik van de panden. We hebben hierover vaak rechtstreeks contact met de gebruikers. Voor ons is dat van belang. Pas als we weten wat uw wensen zijn, kunnen we in uw pand werken, al was het van onszelf.

 

De Afbouwcombinatie Zwolle BV
Ampérestraat 33
8013 PT Zwolle
038 422 32 53
www.deafbouwcombinatie.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest