Custom Expo & Interior

Het Team van Custom Expo & Interior realiseert graag uw refit-nieuwbouw of verbouwproject op het gebied van stand- of interieurbouw. Uw wensen en doelstellingen zijn onze uitgangspunten om alles uit de kast te halen en het gewenste niveau in gezamenlijkheid te bereiken. Dit professionele team heeft reeds vele vernieuwende concepten op de markt gebracht in samenwerking met haar opdrachtgever(s).

De insteek van Custom Expo & Interior gaat uit van haar eigen kracht en kennis. Wij inventariseren uw behoefte, wat voor ons een basis voorwaarde is. Hierbij zijn persoonlijke wensen, image, routing, en omzet verhogende oplossingen binnen het door u gestelde budget onze echte uitdaging. Ons netwerk fungeert als een verlengstuk als uw doelen “beter” behaald worden met de kennis van derden.
Wij maken het onderscheidt door een maatgerichte oplossing en schromen niet om out of the box te denken en produceren.
Mogen wij u inspireren met uw projecten of concepten, bel gerust voor een afspraak om tot een persoonlijk advies te komen. In dit uur kunnen wij exact aangeven welke maatwerk oplossing we voor u in petto hebben en ons Team van ontwerp tot productie zal uw project omarmen als het zijne.

Custom Expo & Interior
Dukaat 15
8305 BC Emmeloord
0527 622 231
www.customexpo.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest