Coby van Boggelen

Functie/bedrijf:
Accountmanager bij Uitblinkend, een fris bedrijf met uitblinkende marketeers, webdevelopers en softwareontwikkelaars.

Over Coby:
Al op jonge leeftijd is Coby werkzaam in de commerciële tak. Dagelijks staat zij tientallen mensen te woord, genereert zij leads en werkt zij met veel plezier bij Uitblinkend. Ze werken in een nauw teamverband en zorgen samen voor het beste eindresultaat. Wat maakt mijn werkdag compleet? ”Ik krijg positieve energie, als een klant behaalt waarvoor wij een aantal maanden geleden een doel hebben opgesteld. Dat is waar je het voor doet! ”

Over de inspiratiesessie:
woensdag 21 november om 18:00 uur in theater I01 – Coby en Elize
Een goede website als verkoopmiddel is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar, hoe haal je de meeste conversies uit jouw website? En hoe richt je jouw website optimaal in? Tijdens deze training leer je meer over het verloop van een online klantreis. Aan de hand van do’s en don’ts ontvang je praktische voorbeelden.

Over de inspiratiesessie:
donderdag 22 november om 15:00 uur in theater I03 – Coby en Geert
Als ondernemer verkoop je een prachtig product of levert uitstekende diensten. Maar hoe bereik je jouw doelgroep? Samen kijken we naar jouw online zichtbaarheid en formuleren we kansen. Er valt zoveel meer te halen uit jouw website of social media. We bespreken het graag met je op de Trends-Expo beurs.

 

 

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest