Selecteer een pagina

Cobra CRM

Wie we zijn?

Wij implementeren Salesforce vanaf 2007 en focussen ons specifiek op het MKB, non profit en het onderwijs. Het salesforce platform biedt organisaties en bedrijven, klein en groot, de mogelijkheid snel operationeel te zijn. In plaats van maanden kunnen in enkele weken de eerste resultaten gerealiseerd worden. Om dit mogelijk te maken is goede kennis van het Salesforce platform noodzakelijk alsmede goede kennis van bedrijfsprocessen. Cobra CRM heeft deze kennis en helpt u graag!

Wat we doen

Wij ondersteunen u in het proces een klantgericht bedrijf te worden. Een bedrijf dat medewerkers in staat stelt met de beste technologie klanten de beste ervaring te geven en klantloyaliteit te creëren. Wij helpen bij het beheren van al uw klanten, leden, studenten, donateurs, en prospect, zodat u kunt handelen op basis van inzicht. Met korte iteraties versnellen we de implementatie en adoptie met een positief resultaat.

  • Salesforce implementaties en integratie met andere systemen
  • Het geven van tools om betere beslissingen te nemen, sneller dan ooit
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen
  • Snel leveren en toevoegde waarde aantonen

Waarom Cobra CRM?

Wij zijn van mening dat Salesforce de beste CRM oplossing is, maar we begrijpen ook dat één van de grootste uitdagingen voor de klanten is het inschakelen van de juiste implementatiepartner die uw organisatie begrijpt. Cobra CRM doet precies dat. We nemen de tijd om te weten wat uw organisatie nodig heeft en geven graag advies. Plus, wij geloven in Salesforce. Het is wat wij doen, waarbij we ons richten op het MKB, non profit organisaties en onderwijs.

Cobra CRM
Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle
038 202 24 78
www.cobracrm.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest