Selecteer een pagina

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen
Boudesteyn is een gerenommeerd financieel adviesbureau. Onze organisatie heeft een team van specialisten voor particuliere- en bedrijfsverzekeringen, hypotheken en belastingadviezen. De specialistische kennis en ervaring is aanwezig om u op bovenstaande gebieden volledig van dienst te kunnen zijn. Ons kantoor opereert landelijk vanuit het Overijsselse Genemuiden. Het kantoor draagt onder meer het Keurmerk Financiële Dienstverlening.

Persoonlijk contact
We gaan niet voor het snelle gewin. De kracht van Boudesteyn is het persoonlijke contact en dit wordt gewaardeerd door onze klanten. Door onafhankelijk op te treden handel je in het belang van de klant en niet in het product. Daarbij staan we onze klanten direct en adequate te woord. Op een zeer persoonlijke manier kunt u bij ons terecht voor een gedegen advies en uitvoering van uw belangen. Een duidelijke uitleg over de producten welke voor uw situatie van toepassing zijn in begrijpelijke taal. Advies op maat, nu, maar ook in toekomst.

Kwaliteit
Om de kwaliteit te waarborgen doet Boudesteyn veel aan opleiden van haar medewerkers. Door regelmatig veranderende wet– en regelgeving is het van belang tijdig op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor blijft de kwaliteit van advies gewaarborgd. De expertise die wij hebben opgebouwd, is verankerd in onze organisatie en vindt u terug in onze adviezen en dienstverlening. Uw specifieke wensen en persoonlijke omstandigheden evenals de vertrouwensrelatie die wij met u onderhouden staan hierbij centraal. Op een zeer persoonlijke manier kunt u bij ons terecht voor een gedegen advies en uitvoering van uw belangen. In onze dienstverlening  streven we onder meer naar duidelijkheid, overzicht,  administratieve eenvoud, beheersbare kosten en juridische verantwoordelijkheid. De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop.

Wilt u meer weten? U kunt ons bereiken per mail via info@boudesteyn.nl of telefonisch via 038-3859393.

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen
Westerkaai 78-80
8281 BH Genemuiden
038 385 93 93
www.boudesteyn.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest