Selecteer een pagina

Auto Palace Zwolle

AUTO PALACE Wat beweegt U?

De manier waarop autorijders een nieuwe auto kopen en laten onderhouden verandert. Maar ook de overheid stelt andere regels en het mobiliteitsaanbod wordt steeds uitgebreider. Op dit uitdagende krachtenveld reageert AUTO PALACE niet afwachtend, maar met een ambitieus beleid dat precies inspeelt op wat de huidige autorijder wenst: een heldere boodschap en volop aandacht voor de klant en zijn of haar persoonlijke mobiliteitsoplossing. Verwoord in een motto dat de uitdaging perfect samenvat: Wat beweegt u?

AUTO PALACE onderscheidt zich door middel van een kwalitatieve klantbeleving waarbij gevarieerde mobiliteit wordt geboden aan onze klanten gecombineerd met een focus op de ontwikkeling van een langdurige relatie.

Was auto’s verkopen en service verlenen voorheen ons vak, nu is mensen ‘in beweging’ brengen onze kerntaak. Sterker nog, wij hebben er ons bedrijfsmotto van gemaakt: wat beweegt u? Inderdaad, een vraag. Want als dienstverlener richten wij ons niet op onszelf, maar op de klant. Hoe, waar en wanneer deze zich ook wil bewegen; AUTO PALACE brengt de klant er op de manier die het beste past bij zijn of haar behoefte. De enige vaste factoren in die dienstverlening zijn dat wij dit met een auto uit ons merkenpalet én onze kernwaarden doen. De rest ligt open en vullen wij graag met de klant persoonlijk in, waarbij u ons mag houden aan:
– We staan voor wat we zeggen en we maken waar wat we beloven.
– Onze inkoopkracht is in uw voordeel
– Uw loyaliteit is de basis voor onze continuïteit

Welke vestiging van AUTO PALACE de klant ook bezoekt: men komt er bewogen weer uit. Wat een goede kop koffie, oprechte aandacht, een fijne sfeer en uitgebreid aanbod aan producten en services al niet doen!

Auto Palace Zwolle
Willemsvaart 18a
8019 AB Zwolle
088 003 55 15
www.autopalace.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest