Selecteer een pagina

Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders

Na ruim vijftien jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen, de advocatuur en de deurwaardersbranche hebben wij met z’n vieren besloten ons eigen gerechtsdeurwaarderskantoor te starten.
In de loop van de jaren hebben wij door ervaring steeds meer juridische expertise opgebouwd op het gebied van incasso, procesrecht, beslag- en executierecht, huurrecht en verbintenissenrecht.

Tevens hebben wij in deze periode een eigen visie ontwikkeld met betrekking tot de kunst (want dat is het!) van het incasseren. Daarbij leggen wij de lat op een kwalitatief hoog niveau.

Om deze visie tot verdere ontwikkeling te kunnen brengen, is het plan ontstaan om samen ons eigen bedrijf te starten. Inmiddels is Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders een feit!

Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders is een landelijk werkend incassobureau en deurwaarderskantoor met accent op de juridische (proces)praktijk. Armaere richt zich op bedrijven en organisaties in heel Nederland.

Het incasseren van geldvorderingen en het voeren van gerechtelijke procedures is de  specialiteit van Armaere. De incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders van Armaere houden daarbij rekening met úw wensen.

Armaere
Het Rietveld 55A
7321 CT Apeldoorn
055 201 88 82
www.armaere.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest