Het businessevent van de Regio Zwolle!

Waar bent u op 13 en 14 november 2019? Pak uw agenda. Er staat wat te gebeuren: de TrendsExpo in de Zwolse IJsselhallen. Daar wilt u bij zijn!

Deze tweedaagse ondernemersbeurs is anders en verrassend. Naast de vele stands is er op de beursvloer een interessant programma met trends die voor u als ondernemer van belang zijn. Er is voortdurend wat te doen en te kiezen. Haal uw kennis op of deel uw ervaring. In ons ideeëntheater zijn presentaties met gerenommeerde sprekers. Wilt u in kleiner verband van gedachten wisselen met uw relaties en klanten? Spreek elkaar in een van de vele netwerkboxen over de trends, diensten en producten die een rol spelen (vervullen) in uw onderneming en waar u graag op inspeelt. Of: die van belang zijn voor uw onderneming en waar u graag op inspeelt.

Anders dan anders is ook het hoge culinaire gehalte van deze beurs. Zes horecaondernemers richten elk een plein in waar zij u en uw relaties gastvrij ontvangen. Elk deelnemend restaurant of cateraar zet voor u een trendy ‘foodconcept’ neer. Dit zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer die u kent van Zwolle Culinair of een preuvenement.

In het kort:
– 13 & 14 november 2019
– 6.000 m2 Culinair Business Event
– 6 culinaire paviljoens
– ruim 150 exposanten
– 6 netwerkboxen
– tussen 4.000 & 6.000 zakelijke bezoekers
– inspiratiesessies

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This