Exposant uitgelicht: Dagelyks Communicatie – René Brouwer

Wat is de belangrijkste reden om aan TrendsExpo2019 mee te doen
Dagelyks Communicatie bedenkt en maakt reclame voor ondernemers, die op zoek zijn naar nieuwe opdrachtgevers of extra aandacht wensen voor bestaande klanten. Wij ontdekken tijdens een brainstormsessie wat onze klant wil bereiken, waarna we  mooie concepten bedenken en uitwerken.  

We hebben specialisten op het gebied van (online) marketing, conceptontwikkeling, websites, tekstschrijven, vormgeving, fotografie, video, arbeidsmarktcommunicatie en CRM (Teamleader).
Wij willen tijdens de TrendsExpo graag in contact komen met andere ondernemers om na te gaan wat we voor elkaar(s) netwerken kunnen betekenen. 

TrensExpo biedt de mogelijkheid om gedurende 2 dagen te netwerken met collega ondernemers, ook gasten die worden uitgenodigd, kunnen ontdekken welke bedrijven interessant zijn. De beursvloer is mooi ingericht met voldoende ruimte en gelegenheid elkaar te ontmoeten.
Verder zijn er meerdere activiteiten, die het aantrekkelijk maken deel te nemen.

Wat gaat Dagelyks Communicatie tijdens TrendsExpo2019 onder de aandacht brengen?
Dagelyks Communicatie laat ook dit jaar zien dat je met originele communicatie veel kunt bereiken. Wij maken reclame origineel en leuker zodat het blijft hangen in het geheugen van de klant. Met meer dan 30 jaar ervaring in het reclamevak en ruim 20 jaar ervaring met vormgeving zijn wij natuurlijk erg bijzonder.

Wat maakt Dagelyks Communicatie anders dan andere reclamebureaus?
Dagelyks Communicatie is een coöperatie en telt vier eigenaren, aangevuld met ondersteuning.
Verder werken wij samen met specialisten, die aanvullende diensten kunnen bieden waarmee we onze klanten optimaal kunnen helpen met het realiseren van hun doelstelling.

Waarom mag Dagelyks Communicatie niet ontbreken tijdens TrendsExpo2019?
We willen onze naamsbekendheid vergroten in de regio Zwolle. TrendsExpo biedt daarvoor een goed platform. Ondernemers hebben behoefte aan goede marketing, communicatie en reclame. Zij kunnen tijdens TrendsExpo ontdekken hoe Dagelyks Communicatie originele ideeën combineert met fraaie vormgeving. Voor elk probleem een goede oplossing met de nadruk op leuke reclame.

Dagelyks Communicatie
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
T: 038 – 200 15 00

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This