Exposant uitgelicht: Personeel Selectief – Johan Eenkhoorn

Wat is de belangrijkste reden om aan TrendsExpo2019 mee te doen
PersoneelSelectief doet mee omdat TrendsExpo eigenlijk de enige ondernemersbeurs in Zwolle is waar wij ons als bedrijf goed kunnen profileren. De beurs is drukbezocht en om te netwerken is dit ideaal, niet alleen met mede-exposanten maar ook met bezoekers van de beurs. Daarnaast is TrendsExpo een ondernemersbeurs met een leuke ambiance op een mooie locatie. Perfect om met bestaande en nieuwe relaties te spreken!

Wat gaat PersoneelSelectief tijdens TrendsExpo2019 onder de aandacht brengen?
Wij zijn de onderneming waar u moet zijn voor uw zoektocht naar geschikte medewerkers voor uw onderneming. Ons bedrijf is diep geworteld in de regio Zwolle en we kennen de cultuur als geen ander. Zo vinden we altijd de medewerker die een bedrijf zoekt. Daarnaast maakt onze één-op-één training en coaching ons echt uniek. We geven als bedrijf al jarenlang advies hoe organisaties en medewerkers optimaal kunnen functioneren.

Waarom mag PersoneelSelectief niet ontbreken tijdens TrendsExpo2019?
Wij van PersoneelSelectief vinden het belangrijk om onszelf op een leuke en prettige manier te presenteren aan bezoekers van de TrendsExpo. Wij willen dé partij zijn in de regio Zwolle in personeelsbemiddeling, training en coaching.

Personeel Selectief
Sisalstraat 81-11
8281 JK Genemuiden
T: 038 – 452 98 90

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This