Exposant uitgelicht: Logistic Force – Raymond Hooft

Wat is de belangrijkste reden om aan TrendsExpo2019 mee te doen?
Onze belangrijkste reden om mee te doen aan TrendsExpo is om onze naamsbekendheid in Noord-Oost Nederland te vergroten, en natuurlijk voor de connecties. Dit jaar wordt onze derde keer.

TrendsExpo is een ideale gelegenheid om te netwerken, met meer dan 5000 bezoekers is het een van de belangrijkste ondernemersbeurzen van Noord-Oost Nederland. Daarnaast is het ook culinair genieten, waardoor het netwerken niet alleen zakelijk maar ook gezellig is.

Wat gaat Logistic Force tijdens TrendsExpo2019 onder de aandacht brengen?
Tijdens TrendsExpo gaan wij zo veel mogelijk connecties aan met andere bedrijven om ons netwerk te vergroten. Dit hebben wij ook de voorgaande jaren gedaan. We proberen onze kwaliteits HR-ondersteuning goed te promoten.

Logistic Force brengt de sectoren Transport en Logistiek samen en zorgt ervoor dat de belangrijkste vacatures op het gebied van vervoer goed gevuld worden. Zo helpt het bedrijf chauffeurs verder in hun carrière en zitten bedrijven nooit zonder talent.

Waarom mag Logistic Force niet ontbreken tijdens TrendsExpo2019?
Wij hebben een gezonde uitstraling als bedrijf. We zijn een leuk stel mensen zijn en kunnen bedrijven echt heel wat bieden. Juist daarom moeten wij er als organisatie bij zijn!

De naam van het bedrijf verder naar buiten brengen is niet alleen voor Logistic Force zelf van belang, ook andere transporteurs hebben er veel baat bij. Contacten opbouwen en onderhouden zorgt voor een gezonde werkrelaties waardoor bedrijven blijven groeien.

Logistic Force
Steenbokstraat 19
7324 AZ Apeldoorn
T: 055 – 201 00 08

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This