TrendsExpo groot succes!

TrendsExpo, de beurs voor ondernemend Zwolle en wijde regio, bood de afgelopen dagen aan duizenden bezoekers de gelegenheid kennis op te doen, te netwerken en bestaande relaties te onderhouden en nieuwe aan te knopen. Het organiserende Personal Publish kreeg veel lof toegezwaaid voor het lef om deze beurs, voor de tweede keer op rij, te organiseren.

Groei
Dit keer waren er maar liefst 150 exposanten/standhouders, een groei ten opzichte van de editie 2017 met zo’n 40%. Daarnaast presenteerden 17 ZZP-ers zich op een speciaal voor hen opgezet ZZP-plein. Zes horeca pleinen zorgden voor een afwisselend culinair aanbod van hoog niveau. In vier inspiratietheaters werden bezoekers getrakteerd op boeiende lezingen en voordrachten. Hylke Thiry van het organiserende Personal Publish: ‘De beursvloer was niet alleen kwantitatief goed gevuld, ook de kwaliteit van de stands was van een verrassend hoog niveau. Het aantal bezoekers lag een stuk hoger dan vorig jaar, ook hier moet je denken aan zo’n 25 tot 35% hoger. De kwantitatieve én kwalitatieve groei onderstreept mijn stelling dat deze ondernemersbeurs nog een paar jaar nodig heeft om op het gewenst niveau te komen. Onze ambitie is uit te groeien tot dé ondernemersbeurs van NoordOost Nederland.’

Steun
Thiry benadrukt dat hij dankbaar is voor de steun van vele partners. ‘Genoemde ambitie is alleen waar te maken als het event gedragen wordt door vele ondernemers, van ZZP en MKB tot groot zakelijk. Het partnerschap met partijen als MKB regio Zwolle en VNO-NCW Midden voelt in die zin als een belangrijke steun in de rug. Dat geldt natuurlijk ook voor de betrokkenheid van alle andere partners, met elkaar hebben we een prachtig event neergezet. Daar kunnen we met z’n allen trots op zijn. Voor de editie van 2019 borrelt het alweer van de ideeën. Dan gaan we weer een grote stap zetten richting onze ambitie.’

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This