Speeddaten op het ZZP-plein

Hét moment voor verrassende en inspirerende ontmoetingen

Deze beide beursdagen staan bol van de ontmoetingen. U laat zich zien, anderen zien u. Bestaande contacten worden aangehaald en nieuwe gelegd. U wilt uw bedrijf immers blijven ontwikkelen. Maak dan vooral ook kennis met de Zelfstandig Professionals op het ZZP-plein. Zo verschillend als ze zijn, hebben ze één ding gemeen: de mens, hun klant, ú staat centraal. De disciplines die zij meebrengen variëren van coaching, branding, marketing en ICT tot beeldende communicatie, tekstschrijven, fotografie en stressmanagement. En alles daartussen.

Laat u verrassen en inspireren tijdens een van de speeddaterondes. Een uitgelezen kans om snel en gemakkelijk kennis te maken met die discipline die tóch niet zover van u af blijkt te staan dan u altijd hebt gedacht. Om een andere kijk te krijgen op de dingen waar u mee bezig bent. En om een nieuwe stap te zetten met uw bedrijf.

De ZP’ers op de TrendsExpo hebben veel expertise in huis, werken effectief en efficiënt, en kunnen super snel schakelen. Maak er gebruik van en ontmoet hen tijdens de speeddate. Houd de aankondiging bij het ZZP-plein in de gaten voor het juiste moment.

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This