Zojuist meldt de organisatie met trots dat de beursvloer van TrendsExpo volledig is uitverkocht. Op 21 en 22 november staat 6000 m2 beursvloer in het teken van ondernemerschap in de regio Zwolle en ver daarbuiten. Reden te meer om deze spraakmakende beurs te bezoeken.

Samenwerking
De samenwerking met partners als MKB Regio Zwolle, VNO-NCW Midden, Kennispoort en andere partners legt TrendsExpo geen windeieren. Alle beschikbare stands zijn afgenomen. Nieuw is een groot ZZP-plein waar 20 ZZP-ers zich presenteren. Er zijn drie overkoepelende themapleinen en er is een boordevol inhoudelijk programma. Liefst 23 sprekers gaan in op actualiteiten, innovaties, technologische ontwikkelingen, mobiliteit, arbeidsmarkt en dergelijke. Opnieuw is een en ander omlijst met een verrassend culinair aanbod. TrendsExpo.

Succes
Het organiserende Personal Publish (met community-brands als Regiolokaal en Kijk op oost nederland) is blij met het succes van TrendsExpo. Beursmanager Kimberley Drost van Personal Publish: ‘Goed om te zien dat de inzet van ons team resultaat heeft. Het succes van TrendsExpo bewijst dat Zwolle en deze regio een eigen ondernemersbeurs verdient. Er gebeurt ontzettend veel in deze regio en, laat ik het breder trekken, in Oost Nederland. Groot zakelijk, midden en klein bedrijf, ZZP’er, zij dragen allemaal bij aan het economisch succes van de regio. Er zijn inspirerende onderlinge samenwerkingen, ook met overheden en onderwijs. TrendsExpo is dé plek om dat allemaal te etaleren en mensen te ontmoeten en te inspireren. Business draait om mensen en Personal Publish/Regiolokaal brengt hen samen.’

Bezoeken
Heeft u belangstelling om TrendsExpo te bezoeken klik dan hier om uw gratis ticket te bestellen

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This