PBN Music & Events: ‘Iedereen wil ik dat podium gunnen’

Een van de partners van de komende TrendsExpo is PBN Music & Events van Wim ten Hove. ‘Bij de eerste editie had ik wel enkele verbeterpunten rond het entertainment. Dan moet je er ook staan om daar actie op te ondernemen.’

Wim kijkt naar buiten vanuit zijn kantoor. Weersomstandigheden maken of breken in veel gevallen een event. Het recente Zwolse Halve Marathon Festival (‘de mooiste van Europa, volgens kenners’) was naast zomers weer ook perfect georganiseerd. De 36 podia langs de route zijn allemaal geregeld dankzij de organisatie en netwerk van Wim ten Hove, die samen met zijn vrouw Hilde het Zwolse bureau PBN runt.

Een event, een aanspreekpunt
Ooit begonnen als roadie en stage manager heeft hij zich sinds 1985 ontpopt tot groot evenementenorganisatie- en artiestenbureau. Met mooie regionale events, zoals Sail Kampen, het Straten-, Stadshagen-en Wijnfestival en natuurlijk vele personeelsfeesten en bedrijfsevents, zoals bij winkelcentra en PEC Zwolle, waar hij passend concepten neerzet. En komend najaar wil hij ons verrassen tijdens TrendsExpo. ‘Wij regelen alles op het gebied van artiesten, podia, decor en licht en geluid.

Daarvoor schakelen wij weer onze partners in. Alleen de catering regel ik niet, maar die betrek ik dan rechtstreeks bij het gesprek. De opdrachtgever heeft dus eigenlijk alleen met ons te maken voor zijn hele event.’

Muziek is emotie
Als ondernemer volgt Wim de trends, maar ook de regelgeving, waarbij hij gebruik maakt van de expertise van branchevereniging CLC Vecta. ‘Daardoor weten wij wat de mogelijkheden rond geluid, logistiek en veiligheid zijn en kunnen daar in bijsturen. Ons doel is om de bezoekers een mooie beleving te laten ervaren. Muziek is daarin een stukje emotie, waarmee je mensen raakt. Overigens ben ik ook opgelucht als alles weer goed gegaan is’, vertelt de Zwollenaar, wiens betrokkenheid verder reikt: met de ondersteuning van bijvoorbeeld VGSport Zwolle en het Ronald McDonald Huis gunt PBN iedereen een podium.

Persoonlijk
Wim ten Hove (59) is een fervent Volvo Oldtimer-liefhebber. ‘Ik rijd een Volvo 144 uit begin jaren ’70. Ik rijd er de Oldtimerrally nog mee. Eigenlijk zoek ik nog de P1800, waarin The Saint reed. Prachtig. Een Volvo Oldtimer is betrouwbaar, en daar wil ik me graag mee associëren.’

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This