Autopalace gaat nog meer opvallen

‘Autopalace bestaat al sinds 1950 als Peugeot-dealer. Het kan niemand ontgaan zijn dat we de afgelopen jaren fors zijn gegroeid, zowel met Peugeot als in het aantal merken dat we voeren. De Autopalace Groep heeft twintig vestigingen, we zijn dealer van Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Hyundai, Fiat, Alfa Romeo, JEEP, Mitsubishi en Opel. Om de mensen mee te nemen in die groei willen we ons graag laten zien op TrendsExpo. We willen Autopalace in de aandacht houden en brengen van bestaande en nieuwe relaties. Zien en gezien worden, daar gaat het om bij TrendsExpo. Ik hoop er zoveel mogelijk klanten en potentiële klanten te zien en te spreken. De vorige editie is ons goed bevallen. Als verbeterpunt namen we mee dat we dit jaar meer aandacht besteden aan onze stand en onze zichtbaarheid. We gaan nog meer opvallen. In de eerst plaats met onze auto’s. Zo is de Hyundai Kona te bewonderen. Hyundai is pionier in betaalbare elektrische auto’s. De Kona is nu al ongekend populair en zeer interessant voor de zakelijk markt: prijs rond 45.000 euro, 4% bijtelling, actieradius bijna 500 kilometer (volgens de nieuwe norm). Ook de nieuwe Peugeot 508 komt naar de TrendsExpo. Voor wie hierop niet kan of wil wachten, deze nieuwe 508 staat vanaf september 2018 in onze Zwolse showroom.’

André Montfrooy / Autopalace

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This