TrendsExpo is de tweedaagse ondernemersbeurs waar Regio Zwolle elkaar ontmoet. Deze wordt gehouden op 21 en 22 november 2018. Nieuw dit jaar is de unieke samenwerking met BNI Nederland. BNI pakt uit met een BNI-plein van ruim 90 m2 en biedt leden zo de mogelijkheid om zich samen te presenteren.

BNI
BNI is de grootste aanbeveling marketing organisatie in de wereld. Het fundament van BNI is gestoeld op het principe van “geven loont”. Elk jaar geven leden van BNI miljoenen aanbevelingen die resulteren in miljarden aan extra omzet voor elkaar. Vorig jaar nam de Zwolse afdeling van BNI deel aan TrendsExpo met een netwerktafel. Al snel daarna ontstond het idee meer te doen met het podium dat TrendsExpo biedt aan ondernemers. Nanno Busker van BNI-Nederland: ‘In Groningen hebben we al eerder gewerkt met een grote gezamenlijke stand. Die halen we nu naar Zwolle.’

Aanbod
‘Voor BNI-leden willen we met ons aanbod eventuele drempels om mee te doen aan TrendsExpo wegnemen. We mikken op ten minste 35 BNI-leden, er is plaats voor maximaal 50 leden’ aldus Nanno Busker. ‘We bieden niet alleen een aantrekkelijke prijs. We bieden tevens een extra training aan, samen met de andere deelnemers, over hoe je jezelf het best kunt presenteren tijdens de beurs. Voordeel is dat je weet wie er verder in de BNI-stand staat en dat je van elkaar kunt leren en naar elkaar kunt doorverwijzen. Helemaal passend in het gedachtengoed van BNI. De ondernemers staan in de eerste plaats voor zichzelf op de beurs, om hun eigen werk te presenteren. Daarnaast willen we het gemeenschappelijke van BNI uitstralen.’ Het aanbod is inmiddels breed uitgezet in de regio, niet alleen in Zwolle, ook in Elburg, Emmeloord en andere BNI-afdelingen in een wijde ring rond Zwolle. Geïnteresseerde BNI-leden kunnen zich aanmelden bij Nanno Busker (telefonisch via nummer 06 42328664 of via e-mail nanno@bni-nederland.nl).

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This