Wie vorig jaar TrendsExpo in de IJsselhallen heeft bezocht, kon niet om de indrukwekkende ruime stand van Volvo Nieuwenhuijse heen. Een grote witte stand, met Zweeds meubilair zorgde voor de bekende Scandinavische natuurlijke en huiselijke sfeer die we van Volvo kennen.

Auto van het jaar
Niet alleen de stand was opvallend, ook de nieuwe Volvo XC40 was op dat moment nieuw en trok veel aandacht van de bezoekers. De nieuwe SUV is onlangs niet voor niets gekozen tot Auto van het Jaar 2018. “Ik kan al wel verklappen dat we ook dit jaar met een nieuw model op de Trends Expo aanwezig zullen zijn”, zegt Michiel de Haan Business Salesmanager bij Volvo Nieuwenhuijse in Zwolle. “Na de nieuwe XC40 komt Volvo dit jaar met weer een nieuw model, de nieuwe Volvo V60. Deze auto gaat echt uniek zijn, nog ruimer, nog meer functionaliteiten en vooral nog meer veiligheid. Geheel ontwikkeld in de nieuwe lijn zoals we die ook kennen van de nieuwe V90. De nieuwe V60 is echt een auto waarvan wij verwachten dat die het goed gaan doen op de zakelijke markt. Veel zakelijke rijders zullen hun huidige V60 in het najaar gaan inruilen voor de nieuwe V60. Dan is de Trends Expo voor ons de uitgelezen kans om aan zakelijk Zwolle en omgeving het nieuwe model te tonen. Daarnaast zullen wij in november gaan verhuizen. We gaan onze vertrouwde locatie aan de Ceintuurbaan inruilen voor een super modern en duurzame showroom op de Hessenpoort, aan de A28. We zijn dus volop in ontwikkeling en dat willen we de bezoekers graag laten zien”, aldus Michiel de Haan

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This