Brenda van der Steeg TOFregelt.nl: TrendsExpo is ‘the place to be’!

Brenda van der Steeg heeft een heuse primeur voor ons. ‘Mede door reacties op de beurs hebben we onze bedrijfsnaam veranderd. Door de toevoeging Vastgoed Management in onze naam dachten bezoekers dat we puur in het vastgoed zaten.

Vaak liepen ze ons dan voorbij. Door hen toch aan te spreken bleek er een wereld voor hen open te gaan als we vertelden wat we doen en wat we voor ze kunnen betekenen. Daarom hebben we onze naam veranderd in TOFregelt.nl.’ Bert Jan en Brenda van der Steeg staan voor Totaal Onderhoud Facilitair.

Zij ontzorgen de vastgoedeigenaar op alle gebied. Van (meerjaren)onderhoudsplanningen tot het facilitair management, van energie prestatie advies (EPA) tot 24-uurs service bij schades. TOFregelt.nl is dan ook de juiste naam.

Brenda: ‘Gelijk de eerste dag van de TrendsExpo besloten we om het volgende jaar weer mee te doen. We waren zo positief en enthousiast over de leuke opzet. Goed dat er ook grote bedrijven waren zoals de autobedrijven. Dat trekt mensen en daar liften kleinere ondernemingen op mee.

Minder enthousiast waren we over de vrijdagavond. Dat is toch een avond waarop wij eigenlijk niets afspreken omdat we die graag met het gezin doorbrengen. Goed dat dit door de organisatie is opgepikt. Overigens was de vrijdagavond geen nadeel voor ons, we hebben er klanten aan overgehouden. Zo hebben we voor iemand kozijnen kunnen regelen binnen drie(!) weken.

We zijn super enthousiast over de TrendsExpo, het kan alleen nog maar beter worden. Wij hebben veel ideeën voor de editie 2018, we merken dat de organisatie daar ook open voor staat, het is een leuk en enthousiast team.’

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This