Kees Hulsebosch BFH Cleaning & Consultancy: Een hele leuke beurs, absoluut

BFH Cleaning & Consultancy heeft zich gespecialiseerd in reiniging en desinfectie van bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Door steeds verdere uitbreiding wordt de expertise van specialistische reiniging nu breed ingezet. Van groot industrieel onderhoud tot reinigingsadvies bij nieuwbouw en verbouw. Van dagelijks onderhoud tot compleet facility management.

Kees Hulsebosch: ‘Omdat de TrendsExpo natuurlijk ook voor ons de eerste keer was, kozen we voor  een meer algemene, korte presentatie in onze stand. De beschikbare 6 m2 was daarvoor voldoende. De beurs is ons zo goed bevallen, dat we in 2018 een stand van 12 m2 afnemen. We kunnen dan veel meer laten zien wat BFH Cleaning & Consultancy allemaal doet, zo kunnen we bijvoorbeeld ook demonstraties geven met onze nieuwste reinigingsmachines.’ Kees is duidelijk enthousiast over de TrendsExpo. ‘De editie 2017 was heel leuk, leuke opzet, lekker divers. De horeca erbij deed het goed, dat gaf een andere dimensie aan de beurs.

Ik denk dat als de organisatie de exposure vooraf eerder op gang had gebracht, er nog meer bezoekers waren gekomen. Dat is natuurlijk ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Wij als exposanten kunnen ook pro-actiever op pad om de TrendsExpo te promoten. Je doet het met elkaar, organisatie en exposanten samen.

De beurs heeft ons zeker wat gebracht. Voor dit jaar schrijven we een concrete opdracht bij en we hielden er een aantal interessante leads aan over. Ook gaf de beurs ons gelegenheid bestaande relaties aan te halen met bijvoorbeeld leveranciers. Laat de TrendsExpo 2018 maar komen.’

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This