‘In de aanloop naar de TrendsExpo hebben we prettig samengewerkt met de organisatie. We troffen een no nonsense aanpak die onszelf ook kenmerkt. De organisatie verliep soepel, werkte professioneel en zij hebben wel wat neergezet. Daar stond wel wat moois’ aldus David Apperlo van Slump Catering & Events.

Zij zelf gooiden hoge ogen met hun horeca-concept Burgers, bier en bals. De sfeer van de vriendenbar bleek te werken als een magneet. ‘Ja, dat was heel geslaagd, mensen kwamen terug. Zelfs op vrijdagavond laat bleven mensen zitten. We hebben het goed druk gehad. Ik heb zelf bekenden en ook veel nieuwe mensen gesproken.

Commercieel gezien was het voor ons interessant  om aan de regio Zwolle te laten zien wie we zijn en wat we bieden. We hebben goede reacties gehad, er is ook wel het een en ander uitgekomen. TrendsExpo heeft voor ons deuren geopend naar nieuwe prospects.’ Brengt Slump Catering & Events in 2018 weer het concept van de vriendenbar? ‘Zou kunnen, we denken er nog over na.

We bewegen met de markt mee en liefst lopen we er iets op vooruit. Dat vinden wij het leukst. Wij doen het graag net even anders dan anderen. Dat is geen arrogantie hoor. Bij mijn collega’s drink ik graag een biertje. Je doet het ook met elkaar.’

Voor de editie 2018 ziet David nog een kans: ’TrendsExpo is nu al goed bekend in de regio Zwolle. Echter in de regio Noordoostpolder nog geheel onbekend. Terwijl het maar op 20 minuten rijden ligt. Hier ligt een kans om ook deze regio naar deze beurs te brengen. Ik zie mogelijkheden voor veel meer expansie.’

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This