De IJsselhallen organiseert samen met  Kijk op oost nederland en Regiolokaal op 21 en 22 november 2018 voor de tweede keer het unieke tweedaagse culinair businessevent TrendsExpo. Na het succes van de eerste editie in 2017 is er gekozen dit jaar weer een spetterende beurs te organiseren gericht op ondernemers in de Regio Zwolle.

De Regio Zwolle bruist van energie, staat steevast in de top drie van best presterende regio’s en is het aan haar stand verplicht om haar economische kracht te etaleren. Regiolokaal biedt met minimaal 6.000 m2 beursvloer aan klein-, midden en groot bedrijf én (semi)overheid uit de Regio Zwolle een inspirerend podium om elkaar – ondernemers, relaties, klanten – te ontmoeten! Business draait om mensen en Kijk op oost nederland en Regiolokaal brengen mensen samen.

De succesingrediënten
• 2 dagen focussen op netwerken
• bruisende ondernemerssfeer
• overzichtelijke lay-out
• evenwichtig productaanbod
• interessante randevents
• Regio Zwolle focus
• Culinaire beleving
• Spraakmakende sprekers

Voorinschrijving
Een early adopter wordt beloont. Wil je samen met Kijk op oost nederland, Regiolokaal en De IJsselhallen TrendsExpo tot een succes maken? Schrijf je dan nu alvast in. Inschrijvingen tot 28 februari 2018 betalen voor 6m² 795,- en voor 12m² 1445,-

Neem voor meer informatie contact op met Kimberley Drost via 038 – 30 30 220 of mail naar info@personal-publish.nl

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This