Welkom op TrendsExpo! 

Als u dit magazine leest is de kans groot dat we elkaar treffen op deze beurs. U bent een van de 111 standhouders of een van de door hen persoonlijk uitgenodigde relaties of klanten.

Of u bent op een andere wijze geïnteresseerd geraakt in het aanbod van deze TrendsExpo en overtuigd van de kracht van dit businessevent van de Regio Zwolle. De 6.000m2 beursvloer biedt de bezoeker de laatste ondernemers-trends in een culinair decor: 111 standhouders met een breed scala aan producten en dienstverleningsconcepten; een zestal netwerkboxen; vier in het oog springende inspiratietheaters.

Dit alles uitnodigend gegroepeerd rondom zes horeca-paviljoens. Zij vormen de culinaire hotspots en zorgen voor een gastvrij ontvangst van de bezoekers.

TrendsExpo, een beurs die anders is. Een beurs waar nog lang over nagepraat wordt. Een beurs ook die smaakt naar meer. Met veel dank aan onze partner Libéma, aan de standhouders en aan allen die voor en achter de schermen hard werkten om deze TrendsExpo tot een succes te maken. Wij durven al te dromen van volgende edities van de TrendsExpo, wij hebben vertrouwen in de toekomst!

Klik hier voor het beursmagazine

 

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This