Virtual Reality (VR) op TrendsExpo

Tijdens TrendsExpo, de beurs van en voor ondernemers uit de regio Zwolle, is Virtual Reality trending. Kondigde Breman Zwolle eerder al aan op de beurs de HoloLens te presenteren, nu is ook VRROOM een van de standhouders met in hun stand alles wat je moet weten over Virtual Reality.

VR
Volgens VRROOM is Virtual Reality net zo disruptief als internet twintig jaar geleden. De technologie, waarbij 360-graden beelden een levensechte werkelijkheid simuleren, biedt legio kansen voor zowel de consument als de zakelijke markt. Van zorg tot bouw, van entertainment tot industrieel. We komen er steeds meer mee in aanraking en we kunnen maar beter voorbereid zijn. VR zet de wereld, soms letterlijk, op zijn kop.

VRROOM
VRROOM ontwikkelt Virtual Reality content en is koploper in de wereld van roomscale Virtual Reality. Zo creëren zij bijvoorbeeld een levensechte trainingsomgeving voor uw medewerkers. Het begint met uw wensen en het denken vanuit uw business. VRROOM levert maatwerk voor uw specifieke vraag en uw onderneming. Wie met Virtual Reality in aanraking komt raakt enthousiast. Laat u verrassen in de stand van VRROOM op de TrendsExpo!

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This