Over Jan:
Jan is Partner Adviseur bij de Business Partner Organisatie van KPN. Daarnaast is hij in het dagelijks leven ook nog eens station manager en radiopresentator bij Radio Lelystad.

Jouw inspiratie:
In zijn rol als Partner Adviseur is de missie van Jan Staphorst om vanuit zijn specialisme de verschillende KPN Business Partners te adviseren en coachen op complex- en multi-portfolio, processen, en salesvaardigheden.

Het uiteindelijke doel hiervan is dat KPN Business Partners kunnen excelleren. Jan is door zijn jarenlange ervaring in de telefoniewereld de aangewezen persoon om deze rol te vervullen.

De inspiratiesessie:
De wereld van telefonie verandert in een snel tempo! Binnen afzienbare tijd zal ISDN tot het verleden behoren. Dat betekent dat de zakelijke markt zich nu moet oriënteren op alternatieven.

Eén van die alternatieven is KPN ÉÉN, de hosted telefonieoplossing van KPN. DuaConnect is Excellence Business Partner van KPN. Dat betekent dat zij u niet alleen kunnen adviseren op het gebied van KPN ÉÉN, maar het ook kunnen implementeren in uw organisatie en beheren.

Jan zal op 16 november tussen 15.00 en 16.00 uur in korte sessies de bezoekers meenemen in de mogelijkheden van KPN ÉÉN.

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This